Söndagspromenad på Drottningholm.

Idag tog vi bilen på en utflykt efter att ha latat oss här hemma. Vi kokade thé och tog med oss. Just för att lära känna områdena kring Södra Ängby och Blackeberg. 

En liten glimt av Drottningholm där hösten har tagit sig in på allvar. 

Den trasiga allén.


Världens bästa karl som bara är min, min! 


Och såhär glad är jag över just detta! Att han är min, min, min!


Det finns gäss exakt överallt. Undrar hur många de kan vara, allihop räknade?


Ja, riktigt präktig var han allt!


Stora trädkronor som liksom frasar strax där ovanför..


- Tjololo- lo loooo.

Sedan packade vi oss hemåt efter att ha gjort lite reklam för Telia, såklart! 

✕ Resor & Bravader | | Kommentera |

Skräckfilmsmasken med peelande effekt gav dig mardrömmar i många, långa år framöver.

Jag har haft mycket för mig de senaste dagarna. Och när jag har haft mycket för mig så gillar jag att ta mig ett riktigt varmt bad. Gärna med en hårinpackning tillsammans med avskyvärt mycket badskum. Men så idag kom jag på att "Har inte jag en liten kul ansiktsmask gömd inne i lådan under vasken?" Och yes. Det hade jag. Den var vegansk så alla inblandande är förhoppningsvis nöjda och glada. Jag kände mig i varje fall nöjd över att inga djur kommit till skada under tillverkningen. Men så tittade jag mig själv i spegeln.

Vad har jag på mig, egentligen? Vad är det här? Tänk om någon liksom från ingenstans skulle komma in i badrummet just nu och se mig såhär? Möjligtvis skulle hen få sådana men för livet att jag skulle vara tvungen att betala skadestånd.


Andas in, andas ut. Skräckfilmen är snart slut. Det är bara att sänka ljudet lite! 

Självklart spelar det ingen roll om man lyckas snabba sig för att sänka ljudet. Den klassiska närbilden kommer ändå alltid som lägligast, när man är som mest uppspelt och livrädd. 

Ansikstsmasken kom från Radiant Glow / Sheet mask. Fick den från Glossybox för någon box sedan. Kolla in deras hemsida HÄR för vidare information! 

✕ Fruktansvärt & Inspirerande | | Kommentera |

♕ Den världsberömda Abra från fjärran Örebro!

Sätt er ner och googla..
... klick!

Så kommer det att dyka upp en del bilder på min bästa vän och hennes bravader! ♥ Jag känner mig rörd över att ha lite bilder samlade på henne i olika positioner och utföranden. Min stora, vackra taxdam, ♥ 

Upp